Compact Werkt

Home / Compact Werkt

Direct contact? Bel ons op: 085 – 273 81 09

Direct profiteren van onze service Maak een vrijblijvende afspraak

Direct profiteren van onze service Maak een vrijblijvende afspraak

Compact Werkt

Re-integratie & Outplacement

Re-integratie en begeleiding van werknemers naar ander passend werk. Ruime ervaring in de bemiddeling naar ander werk en is landelijk actief.

Full service re-integratie & outplacement

Compact Werkt is een full service re-integratiebedrijf die werknemers re-integreert en begeleidt naar ander passend werk. Het bedrijf is in 2005 gestart en in het bezit van het keurmerk “Blik op Werk”  en is landelijk actief.

Wij beperken de schadelasten voor de werkgever door de werknemer op een snelle en efficiente wijze te (her)plaatsen.

Onze sterke punten zijn:

 • Maatwerk bij bemiddeling naar ander werk.
 • Het voorkomen van schadelast, waaronder loonsancties (aantoonbaar), door de inzet van wetstechnische medewerkers die de wet en regelgeving rond de sociale verzekeringen monitoren en daarbij het belang van zowel de werknemer, werkgever en verzekeraar gedurende het gehele proces voor ogen hebben.
 • Mensen begeleiden met psychische en/of fysieke problemen gerelateerd aan chronische ziektebeelden.

Met het team van arbeidsdeskundigen, jobhunters, arbeidsspecialisten en wetstechnici staan wij voor u klaar om uw Poortwachter-vraagstukken op te lossen. Ons bedrijf is compact en daardoor persoonlijk en slagvaardig. Niet voor niets is onze slogan “Onze aanpak werkt! Werk door onze aanpak”.

Compact Werkt voor:

 • Werkgevers
 • Werkzoekenden
 • Verzekeringsbranche
 • Arbodiensten
 • Gemeenten
 • UWV

Persoonlijk advies

Wilt u een persoonlijk advies op uw vragen inzake verzuim, re-integratie eerste spoor en/of re-integratie tweede spoor, outplacement of arbeidsbegeleiding, laat dan in het contactformulier uw gegevens achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer informatie over outplacement vraagstukken?

Kijk voor meer informatie over verschillende outplacementonderwerpen op de volgende pagina’s: kosten outplacementtraject, outplacement kosten, outplacement traject, outplacement begeleiding en outplacement coaching.

 • Compact Verzuim is de partner die werkt met korte lijnen, die goede inzichten en adviezen verstrekt en oplossingen biedt in de complexere zaken. Hierdoor is ons verzuim flink teruggedrongen wat uiteindelijk flink in de kosten scheelt.

  Financieel directeur Tiltrans de heer H. Kingma
 • Wij werken al een geruime periode samen met Compact Verzuim. Toen wij van start gingen hadden we te maken met 5 verschillende organisaties waar wij onze verzuimkwesties moesten melden. Enkele daarvan waren het brancheloket, de arbodienst, de verzekeraar en het UWV. Bij Compact Verzuim is dat anders. Hun sterke punten zijn hun inzet, activiteiten en oplossingsgerichtheid. Na 6 jaren samen te werken zijn wij ervan overtuigd dat Compact Verzuim het verzuim percentage aanzienlijk heeft teruggedrongen.

  Dhr. K. Kamsma van Kamsma Schoenen
 • Wij willen onze waardering tot uitdrukking brengen naar aanleiding van de begeleiding en raadgevende ondersteuning die we hebben ontvangen van Compact Werkt. Wij hebben als klein bedrijf veel gemak gehad van de begeleiding en raadgevende adviezen.

  de heer Johan Kreike van Gebr. Kreike te Aalsmeer