Outplacement

Home / Compact Werkt / Outplacement

Direct contact? Bel ons op: 085 – 273 81 09

Direct profiteren van onze service Maak een vrijblijvende afspraak

Direct profiteren van onze service Maak een vrijblijvende afspraak

Doel outplacement:

Doel van outplacement is het professioneel begeleiden van medewerkers bij het vinden van een nieuwe werkkring, zo veel mogelijk afgestemd op diens ambities en kwaliteiten.

Medewerkers worden geconfronteerd met een veranderende organisatie en daarbij behorende wijzigingen in de taak- en/of functie inhoud waardoor een dreigend ontslag aan de orde komt.

Werkwijze outplacement:

De werkgever en medewerker zijn het er gezamenlijk over eens dat outplacement een goede oplossing is voor de ontstane situatie waarin deze zich bevinden. De arbeidsdeskundige (als eindverantwoordelijke) van Compact Werkt houdt een intake met de werkgever en de medewerker om de werkwijze uit te leggen. Na acceptatie van de outplacement opdracht door werkgever, medewerker en Compact Werkt zal het te volgen traject schriftelijk worden uiteengezet en voor akkoord moeten worden getekend door de medewerker.

Verschillende outplacementtrajecten

Outplacement trajecten kunnen behoorlijk van elkaar verschillen. De inhoud en duur van het outplacement traject is onder andere afhankelijk van de branche waarvoor, en de regio waar het outplacement traject wordt uitgevoerd. Lees meer over outplacement trajecten per regio of sector.

Meer weten over onze outplacement werkzaamheden?

Neem telefonisch contact op via 085 – 2738109 of vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Kijk hier voor meer informatie over kosten outplacementtraject en outplacement kosten.

Regio’s
Sector
Oplossingen

Meer weten over onze outplacement werkzaamheden?

Neem telefonisch contact op via
085 – 2738109
of vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kijk hier voor meer informatie over kosten outplacementtraject en outplacement kosten