Re-integratie Amsterdam

Home / Compact Werkt / Re-integratie Amsterdam

Bent u op zoek naar een re-integratie traject in de regio van hoofdstad Amsterdam, dan is de keuze voor Compact Werkt haast vanzelfsprekend. Ons enthousiaste team staat voor u klaar om u te begeleiden naar een geschikte en passende functie. Compact Werkt staat bekend om haar directe lijnen en persoonlijke contact met de begeleider. Pro-actieve inzet van beide kanten op weg naar een nieuwe baan, een nieuwe functie.

Individuele re-integratie in Amsterdam?

Heeft u toestemming verkregen om een re-integratietraject te volgen, dan kunt u een afspraak met ons maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Daarna wordt in samenwerking een re-integratie trajectplan opgesteld. Compact Werkt dient dit plan u in waarna het traject van start kan gaan. U wordt dan toegewezen aan uw individuele begeleider, de re-integratiedeskundige. Ook wordt u geholpen met het inzetten van een jobhunter. Wij vinden vacatures die voor de meeste mensen verborgen blijven. Kortom 2 personen voor u aan het werk!

Ook in Amsterdam is re-integratie mogelijk!

Compact Werkt is voornamelijk in Noord Nederland actief, maar tegenwoordig ook steeds meer in de randstad en specifiek in Amsterdam. Re-integratie in Friesland, Groningen en Drenthe, maar ook in Noord Holland, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht en Zuid-Holland. Het hoofdkantoor van Compact is te vinden in Leeuwarden.

Standaard bezoeken de re-integratiedeskundigen de mensen thuis of op een afspreeklocatie. Het bespaart u reiskosten en een eigen of neutrale omgeving is wel zo prettig.

Re-integratie Amsterdam: Re-integreren in en buiten Amsterdam

Woont u niet in Amsterdam maar daarbuiten ook dan staan wij graag voor u klaar. Zo vinden steeds meer mensen in Zuid-Holland de weg naar Compact Werkt. Zeg je re-integratie Amsterdam, dan zeg je Compact Reïntegratie BV.

Geen sollicitatieklasjes, maar individuele sollicitatietraining of instructie rekening houdend met u en uw wensen en kennisniveau. Wij gaan niet uit van uw beperkingen maar van uw mogelijkheden.
Samen met u wordt gezocht naar een geschikte en passende functie.

Meer weten over re-integratie in Amsterdam?

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden? Graag maken wij een afspraak op uw huisadres of op een van onze spreekuurlocaties. Laat hier uw gegevens achter. Wij nemen spoedig contact met u op.