Re-integratie Den Haag

Home / Compact Werkt / Re-integratie Den Haag

Op het gebied van re-integratie in Den Haag is de keuze voor Compact Werkt haast vanzelfsprekend. Een enthousiast team staat klaar om de re-integrant te begeleiden naar een geschikte en passende functie. Compact Werkt is een klein bedrijf en daardoor persoonlijk. Directe lijnen en periodiek contact met uw begeleider. Pro-actieve inzet van beide kanten op weg naar een nieuwe baan, een nieuwe functie.

Individuele re-integratie in Den Haag?

Als u toestemming heeft om een re-integratietraject te volgen, kunt u een afspraak met ons maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Daarna wordt in samenwerking een re-integratie trajectplan opgesteld. Compact Werkt dient dit plan u in waarna het traject van start kan gaan. U wordt dan toegewezen aan uw individuele begeleider, de re-integratiedeskundige. Ook wordt u geholpen met het inzetten van een jobhunter. Wij vinden vacatures die voor de meeste mensen verborgen blijven. Kortom 2 personen voor u aan het werk!

Compact Werkt is landelijk actief op het gebied van re-integratie

Compact Werkt is in Noord Nederland actief. Re-integratie in Friesland, Groningen en Drenthe, maar ook in Noord Holland, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht en Zuid-Holland. Het hoofdkantoor is in Leeuwarden.

Standaard bezoeken de re-integratiedeskundigen de mensen thuis of op een afspreeklocatie. Het bespaart u reiskosten en een eigen of neutrale omgeving is wel zo prettig.

Re-integratie in en buiten Den Haag

Geen sollicitatieklasjes, maar individuele sollicitatietraining of instructie rekening houdend met u en uw wensen en kennisniveau. Wij gaan niet uit van uw beperkingen maar van uw mogelijkheden.
Samen met u wordt gezocht naar een geschikte en passende functie.

Bent u niet woonachtig in de regio Den Haag, geen probleem! Ook buiten de regio Den Haag staan wij voor u klaar. Compact Werkt beschikt over verschillende locaties in diverse regio’s van het land.

Re-integratie Den Haag, informeer naar de mogelijkheden!

Wilt u meer weten over uw reintegratie mogelijkheden? Graag maken wij een afspraak op uw huisadres of op een van onze spreekuurlocaties. Laat hier uw gegevens achter. Wij nemen spoedig contact met u op.