Re-integratie en Outplacement Groningen

Home / Compact Werkt / Re-integratie en Outplacement Groningen

Wat onderscheidt Compact Werkt van andere re-integratiebureaus?

Re-integratie en Outplacement Groningen

Met ons team van re-integratiedeskundigen leggen wij de nadruk op persoonlijk contact tussen werkgevers en werkzoekenden. Ook in uw begeleiding staat persoonlijke aandacht centraal. Voor specifiek maatwerk in re-integratie, outplacement en scholing met baanintenties bent u bij ons aan het juiste adres. Alle vraagstukken op het gebied van verzuim en re-integratie zijn ons toevertrouwd. Dankzij de unieke samenwerking met de Compact Groep realiseren wij een schadelast van 50% per jaar.

Re-integratie en Verzuim begeleiding is een vak apart. Een ambacht dat Compact Werkt al jaren beoefend en met succes. Dagelijks zorgt re-integratiebedrijf Compact Werkt voor een succesvolle re-integratie door bijna het gehele land. Daarnaast zijn wij arbodienst en wordt met Compact Verzuim sneller doorgepakt om te komen tot een effectieve oplossing. Een succesvolle re-integratie komt niet zomaar tot stand. Eén van de succesfactoren van onze re-integratie is onze proactieve werkwijze. 80% van de vacatures staat niet in de krant of op het internet. Compact Werkt belt en bezoekt bedrijven in de provincie Groningen en ver daarbuiten en vraagt ze actief naar openstaande vacatures.

Redenen voor re-integratie en outplacement Groningen

De tweede reden waarom wij veel succes boeken komt door onze persoonlijke manier van re-integratie en verzuimaanpak. Bij Compact Werkt geen overvolle caseloads maar een persoonlijke aanpak. Heeft u geen beperkingen dan kunnen wij u ook goed ondersteunen bij een outplacement traject. U heeft een vast aanspreekpunt maar daar achter zit wel een breed team van specialisten die klaar staan om u te helpen.

Compact Werkt vervult een begeleidende, adviserende en stimulerende rol. Naast de re-integratiedeskundige, arbeidsdeskundige wordt een jobhunter ingezet.

We houden rekening met uw wensen en werken aan:

  • een verkenning van de arbeidsmarkt
  • schriftelijke presentatietechnieken (sollicitatiebrieven en CV)
  • het trainen van sollicitatiegesprekken en onderhandelingstechnieken
  • actief netwerken
  • jobhunten, gebruik van social media
  • netwerk/jobhunt training
  • coaching bij het solliciteren
  • het bespreken van arbeidsvoorwaarden, hulp bij opstellen detacheringsovereenkomst
  • nazorg in nieuwe baan.

Samen met een ervaren re-integratiedeskundige werkt de jobhunter doelgericht aan het vinden van een passende baan. Wij ondersteunen de werknemer bij de terugkeer naar werk of om het vinden van ander werk gemakkelijker te maken.

Re-integratie en outplacement Groningen trajecten voldoen aan de eisen in de Wet verbetering Poortwachter.

Meer informatie over re-integratie en outplacement Groningen

Wilt u dat Compact Werkt voor u in actie komt of wilt u meer weten over werkzaamheden rondom re-integratie en outplacement Groningen? Neem telefonisch contact met ons op via 058-2801970 of vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.