Re-integratie Utrecht

Home / Compact Werkt / Re-integratie Utrecht

Bent u opzoek naar een re-integratietraject in de regio Utrecht, dan is Compact Werkt waarschijnlijk  de beste keuze voor u. Bij Compact staat een team voor u klaar om u te begeleiden naar een geschikte en passende functie. Re-integratie Utrecht begint bij Compact Werkt. Een klein bedrijf, directe lijnen en daardoor persoonlijk contact. met uw re-integratie begeleider. Pro-actieve inzet van beide kanten op weg naar een nieuwe baan, een nieuwe functie.

Re-integratie in Utrecht voor individuen

Heeft u toestemming om een re-integratietraject te volgen, dan kunt u een afspraak met ons maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Daarna wordt in samenwerking een re-integratie trajectplan opgesteld. Compact Werkt dient dit plan u in waarna het traject van start kan gaan. U wordt dan toegewezen aan uw individuele begeleider, de re-integratiedeskundige. Ook wordt u geholpen met het inzetten van een jobhunter. Wij vinden vacatures die voor de meeste mensen verborgen blijven. Kortom 2 personen voor u aan het werk!

Compact Werkt is landelijk actief op het gebied van reintegratie

Compact Werkt is in het gehele land actief. Re-integratie in Friesland, Groningen en Drenthe, maar ook in Noord Holland, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht en Zuid-Holland. Het hoofdkantoor is in Leeuwarden.

Standaard bezoeken de re-integratiedeskundigen de mensen thuis of op een afspreeklocatie. Het bespaart u reiskosten en een eigen of neutrale omgeving is wel zo prettig.

Re-integratie in en buiten Utrecht

Geen sollicitatieklasjes, maar individuele sollicitatietraining of instructie rekening houdend met u en uw wensen en kennisniveau. Wij gaan niet uit van uw beperkingen maar van uw mogelijkheden.
Samen met u wordt gezocht naar een geschikte en passende functie.

Woont u niet in regio Utrecht, geen probleem. Ook buiten Utrecht staan wij graag voor u klaar. Zo vinden steeds meer mensen in Noord-Holland en Zuid-Holland de weg naar Compact Werkt. Zeg je re-integratie Utrecht, dan zeg je Compact Reïntegratie BV.

Re-integratie Utrecht? Informeer naar de mogelijkheden!

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden? Graag maken wij een afspraak op uw huisadres of op een van onze spreekuurlocaties. Laat hier uw gegevens achter. Wij nemen spoedig contact met u op.