Wie doet wat binnen de Compact Groep?

Home / Wie doet wat binnen de Compact Groep?

Wie doet wat binnen de Compact Groep?
U heeft altijd één vast aanspreekpunt. Onze aanspreek punten zijn: de casemanager verzuim, casemanager WGA de re-integratiedeskundige en de risicospecialist.

Het secretariaat wanneer u contact met ons opneemt komt u binnen bij het secretariaat. Zij zorgen o.a. voor een correcte administratie en verbinden u door naar één van de onderstaande adviseurs.

De verzuim casemanager is uw aanspreekpunt inzake het verzuim. De verzuim melding wordt zorgvuldig behandeld en volgens de wettelijke stappen opgepakt met als doel terug te keren in de eigen of aangepaste functie. De casemanager werkt voor Compact Verzuim.

De re-integratiedeskundige / vitaliteitsspecialist werkt samen met de medewerker daar waar het mogelijk is om zijn capaciteiten zo goed mogelijk te benutten. Samen werken zij naar een uitplaatsing in ander werk. De casemanager werkt voor Compact Werkt.

De WGA casemanager begeleidt u wanneer er sprake is van een WGA casemanagementvraagstuk. U kunt hierbij denken aan adviezen om de WGA kosten te beperken. Ook ontvangt u periodiek een terugkoppeling inzake het uitgevoerde beleid. De casemanager werkt voor Compact Protect.

De Risicospecialist adviseert u bijvoorbeeld of u uitreden voor de ziektewet en of WGA en zet de kosten en mogelijkheden voor u op een rij. De risicospecialist werkt voor Compact Protect.

Onze HRM specialist informeert/ adviseert u over alle zaken op het gebied van personeelszaken en valt onder Compact Protect.