Ontwikkelingen in de sociale verzekeringen

Ontwikkelingen in de sociale verzekeringen

Home Nieuws Ontwikkelingen in de sociale verzekeringen

Ontwikkelingen in de sociale verzekeringen

De wettelijke verplichtingen vliegen ons om de oren, u dient hierin veel zelf te regelen. De vraag is “Heb ik het goed geregeld?” Voor de Arbowet heeft u het als klant van Compact Verzuim zeker goed geregeld!

Addendum

Eind 2017 hebben de klanten van Compact Verzuim een addendum op het contract voor de arbodienstverlening ontvangen en, indien nog niet eerder ontvangen, een bewerkersovereenkomst. Het addendum dient er vooral voor om in te springen op de wijzigingen in de nieuwe Arbowet. Het aanbieden van het open spreekuur, de verplichte RI&E en het aanstellen van de preventiemedewerker zijn enkele belangrijke aanpassingen hierin. Tevens is per 25 mei 2018 aanstaande de AVG richtlijn van kracht.

Gezien de veelvoud aan veranderingen kunnen wij ons voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Wij willen voorkomen dat er aan uw organisatie na 1 juli 2018 sancties kunnen worden opgelegd omdat u uw zaken niet voldoende zou hebben geregeld.

Totaalpakket

Begin maart krijgt u als klant van Compact Verzuim daarom van ons een totaalpakket toegezonden met daarin alle aanpassingen gebundeld tot 1 “Compact” geheel. Ook de wijzigingen in de algemene voorwaarden en de tarieven vindt u daarin terug. Wij horen graag van of u tot dusver tevreden bent over de dienstverlening, of u misschien zaken mist en hoe het eventueel beter kan. Zo kunnen wij u wij u het best ontzorgen, heeft u aanzienlijk minder regelzaken en kunt u uw tijd besteden aan andere zaken.

Mocht u een persoonlijk gesprek wensen waarin wij deze wijzigingen met u doorspreken dan kan dat ook. In dat geval maken wij graag een afspraak. Bel ons op 085- 273 81 09 of stuur een mail naar info@compact-groep.nl. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.

Graag informeren wij u over uw mogelijkheden.

of bel: 085-1300684