Coaching

Home Coaching

Coaching

De essentie van coaching is dat iemand wordt ondersteund in zijn of haar groeipad. Een reis naar verandering, onder begeleiding van een professional. Dit kan op vele manieren, en voor veel onderwerpen. De missie van Compact Werkt is om werkgeluk voor iedereen te vergroten. Wij merken dat coaching hierbij een essentieel onderdeel is.

Coaching met Compact Werkt

Wij werken aan het voorkomen van uitval. Dat klinkt heel klinisch, maar wij weten dat de beste manier om dat te bereiken, is door te investeren in tevreden medewerkers en organisaties. Daarom draait ons werk om personen die daarin werken. Wij zorgen dat ze lekker in hun vel zitten en met plezier naar het werk gaan. Dat doen we onder andere door te coachen op de volgende vlakken:

Loopbaan-
begeleiding

Werk dat bij je past, laat je opbloeien. Een loopbaancoach gaat met de medewerker op ontdekkingstocht naar de talenten en drive van die persoon. Zo komt hij/zij op de stoel terecht waar het bedrijf van profiteert en de medewerker gelukkig van wordt.

Mentale coaching

Zo’n 1 op de 6 werknemers ervaart burn-outklachten en loopt dus risico om langdurig uit te running te raken. Wij brengen de oorzaken in kaart en helpen om balans terug te laten keren in het leven van de medewerker.

Contextuele coaching

Door te kijken naar de omgeving van de medewerker, zoals familie, achtergrond, gewoontes en relaties, werken we aan de hulpvraag van de medewerker. Dit kunnen heel uiteenlopende onderwerpen zijn.

Teamcoaching

Niet alleen op persoonlijk vlak biedt coaching uitkomst. Compact Werkt coacht ook teams in het terugwinnen van vertrouwen, probleemoplossing, betrokkenheid en verantwoordelijkheid zodat zij meer resultaat kunnen behalen.

Waarom kiest u voor Compact Werkt voor coaching?

Compact Werkt heeft het haar missie gemaakt om zoveel mogelijk organisaties inzicht te geven in verspillingen met betrekking tot preventie van verzuim en verzuimbeleid. Door de focus op duurzame inzetbaarheid te leggen, zult u zien dat de productiviteit van medewerkers hoger wordt en de uitstroom lager. Werkgevers, werkzoekenden, casemanagementbureaus en arbodiensten blijven lang bij ons door het bieden van een hoge kwaliteit en dito serviceniveau. Bovendien bieden wij een landelijke dekking en kunnen dus ook nevenvestigingen en filialen van uw bedrijf bedienen. Verder scoort Compact Werkt, volgens het KTO, vooral hoog op de volgende aspecten:

  • Bekwaamheid van de re-integratiedeskundige en andere betrokken partijen (8.1)
  • Bemiddelen in het eigen werkgeversnetwerk (8)
  • Communicatie/ informatieverstrekking door het bedrijf (8)
  • Bekwaamheid van de begeleiders en andere inhoudelijke betrokken medewerkers (8.1)

Neem contact op over coaching

Voorkom onnodig hoge verzuim kosten, kies voor duurzame inzetbaarheid.
Coaching van medewerkers is een belangrijk onderdeel hiervan.

Een forse besparing in verzuim kosten

No nonsens, 100% transparant

Vertrouwen & kwaliteit wint het altijd

Lean werkwijze