Compact Solutio-V

Home / Compact Solutio-V

Direct contact? Bel ons op: 085 – 273 81 09

Direct profiteren van onze service Maak een vrijblijvende afspraak

Direct profiteren van onze service Maak een vrijblijvende afspraak

Compact Solutio-V

Oplossing door verandering.

Werk: een zowel lichamelijke als geestelijke menselijke werkzaamheid, gericht op het voortbrengen van goederen en het verwerven van inkomen.

Oplossing door verandering

De oorzaak van het niet hebben van werk c.q. inkomen kan heel verschillend zijn, maar iedereen die niet werkt wil graag aan het werk! Ook kan het zijn dat de baan door verschillende oorzaken niet meer passend is. Compact Solutio-V heeft daar oplossingen voor.

Als werkgever zoekt u medewerkers die flexibel inzetbaar zijn, al naar gelang het aanbod, al naar gelang uw behoefte. Compact Solutio-V heeft daar oplossingen voor.

Wij horen graag uw problemen en vragen aan.

Wie zijn wij:

Compact Solutio-V is onderdeel van de Compact Groep, dat in 2011 succesvol is gestart met het bieden van maatwerkoplossingen in arbeidsmarkt- en mobiliteitsvraagstukken. Wij hebben een ruime kennis en ervaring binnen de arbeidsmarkt opgebouwd en deze kennis zetten wij in om via uitzenden en detacheren vraag en aanbod bij elkaar te brengen.

Onze medewerkers hebben hun sporen verdiend op het terrein van werving en selectie, loopbaanbegeleiding en bemiddeling, uitzenden en detacheren.

Onze regels en voorwaarden zijn simpel en duidelijk.

Wilt u met ons in contact komen? Vul dan het contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.