mannen-van-staal

Direct contact? Bel ons op: 085 – 273 81 09

Direct profiteren van onze service Maak een vrijblijvende afspraak

Direct profiteren van onze service Maak een vrijblijvende afspraak

Compact Verzuim

Welkom bij Compact Verzuim

Als specialist in het oplossen van problemen met zieke medewerkers hebben wij gekozen voor een integrale en unieke werkwijze.

Welkom bij Compact Verzuim

Compact Verzuim

is een arbodienst die net even verder gaat in het realiseren van verzuimoplossingen. Door de samenwerking met Compact Werkt zijn wij beter in staat uw vraagstukken omtrent zieke medewerkers op te lossen. Compact Verzuim werkt landelijk en maakt deel uit van de Compact Groep.

Overtuigend beter

Wat kunt u van ons verwachten? Wij leveren geen standaard dienstverlening dat alleen vanachter een PC of telefoon wordt gedaan. Wij gaan verder en zijn proactief. Bij problemen komen wij bij u langs. U krijgt dan direct advies om verder te kunnen.

Door het toepassen van de nieuwste onderzoeksmethodes welke gestart zijn door TNO voorzien wij uw organisatie en uw medewerker oplossingen die verder reiken. Het geeft mede inzicht in het werkvermogen, employability en vitaliteit van de mensen en de organisatie. Hierdoor bevordert u een toename het werkvermogen voor zowel de mens alswel de organisatie. En geeft u invulling aan het ouderenbeleid. Klik voor meer informatie over het onderwerpen zoals het werkvermogen en combi verzuimmanagement en zorg management.

Als specialist in het oplossen van problemen met zieke medewerkers hebben wij gekozen voor een integrale en unieke werkwijze
mannen-van-staal

We werken al meerdere jaren met de Compact Groep. Zij zijn actief in het oplossen, meedenken en voorkomen van (de kosten) ziekteverzuim. Ook worden we bezocht en worden naast de nieuwsbrieven geïnformeerd over wet en regelgeving en krijgen de actualiteit en mogelijkheden uitgelegd. Zij gaan verder dan de reguliere arbodienst.

Mannen van Staal