Verzuim management organisatie breed.

Home / Compact Verzuim / Verzuim management organisatie breed.

Direct contact? Bel ons op: 085 – 273 81 09

Direct profiteren van onze service Maak een vrijblijvende afspraak

Direct profiteren van onze service Maak een vrijblijvende afspraak

Verzuim management organisatie breed.

Compact Verzuim

Met verzuim management laat u beoordelen welke aspecten van belang zijn om te komen tot een totale verzuimaanpak binnen uw organisatie.

 

Voordeel van verzuim management organisatie breed

Met verzuim management laat u beoordelen welke aspecten van belang zijn om te komen tot een totale verzuimaanpak binnen uw organisatie. Geheel, deels of helemaal uitbesteden. Met name de werkwijze met de andere Compact maatschappijen kunnen wij u meer maatwerk, lagere kosten en kwaliteit bieden.

Verlaging van de verzuimkosten en hulp bij lastige vraagstukken.

Casemanagement door Compact Verzuim biedt u niet alleen een verlaging van de verzuimkosten maar vooral een stuk gemak. Met Compact Verzuim samenwerken biedt u de zekerheid dat naast de inzet van uw huidige casemanager, arbodienst of verzuimbureau u verzekerd bent dat loonsancties niet (meer) voorkomen. Onze gecertificeerde registerarbeidsdeskundigen en wettechnici zijn volledig op de hoogte van de laatste regelingen inzake de sociale wetgeving. Daardoor heeft u altijd een back-up omtrent lastige vraagstukken.

Lastige situaties zijn vooral langdurige verzuimkwesties zoals chronische ziektebeelden of werknemers met ondefinieerbare klachten. Ook komt mentaal verzuim vaak genoeg voor. Wij bieden oplossingen en suggesties om snel weer te integreren. Compact Verzuim lost op en biedt u suggesties om tot oplossingen te komen. Dat dit effectief is gebleken blijkt wel. Het afgelopen jaar hebben wij ruim 50% aan verzuimkosten verminderd.

Kortom, deels of helemaal uw verzuim casemanagement uitbesteden, het is aan u om een keuze te maken. Kijk naar de abonnementspakketten bij Compact Verzuim. Graag informeren wij u over uw verzekeringsmogelijkheden.

Klik hier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!