Stage bij Compact Werkt

Home Contact Vacature: stageplaats

  Delen:  

Stageplaats

Zou jij het leuk vinden om mensen (weer) aan het werk te helpen, of zorgen dat zij prettiger in hun vel zitten op het werk? Dan is een stage over re-integratie en duurzame inzetbaarheid misschien wel wat voor jou! Wij zijn op zoek naar jouw talent!

Wie zijn wij?

Compact Werkt is vooroploper in arbeidsvraagstukken. Wij zorgen niet alleen dat mensen in de ziektewet weer aan het werk kunnen, maar houden ons ook bezig met uitval voorkomen. Dat is onze passie! Wij willen dat iedereen werk doet dat aansluit bij zijn of haar talenten en capaciteiten.

Wat bieden wij?

Bij ons kun je terecht voor een afstudeerstage of meeloopstage als je bijvoorbeeld een van de volgende studies doet:

  • HRM
  • social work
  • toegepaste psychologie
  • recht

 

Een gespecialiseerde studie in ons werkveld is er namelijk niet. Wat wij belangrijk vinden is dat jij geïnteresseerd bent in onze visie van modern werkgeverschap.

Wij bieden je een springplank om je verder te specialiseren in ons werkveld. Uiteindelijk kan je verzuim casemanager, re-integratie specialist, coach, loopbaanspecialist of HRM specialist worden.

Doe je een afstudeerstage en heb je de smaak te pakken? Dan is er misschien zelfs de mogelijkheid om bij ons in dienst te treden en direct je nieuwe kennis in de praktijk te gebruiken.

Geïnteresseerd in een stageplaats?

Heb je belangstelling of wil je meer informatie ontvangen? Neem contact op met Rob de Klerk. Hij is bereikbaar op het telefoonnummer 085 13 00 864.

Direct solliciteren kan ook. Je brief en CV mag je dan mailen naar info@compact-groep.nl

Graag ontvangen wij uw sollicitatiebrief en CV  via de e-mail: info@compact-groep.nl

Graag informeren wij u over uw mogelijkheden.

of bel: 085-1300684

Een forse besparing in verzuim kosten

No nonsens, 100% transparant

Vertrouwen & kwaliteit wint het altijd

Lean werkwijze