HR diensten

Home HR diensten

Delen:  

HR diensten

Hoe groot of klein uw organisatie ook is, in alle gevallen dienen dezelfde regels gevolgd te worden op het gebied van werkgeverschap. Maar HRM houdt niet op bij het volgen van de regels, ook hier helpt Compact Werkt om efficiëntie te verhogen en het werk voor iedereen prettig te maken.

Compact Werkt

De Lean-methode van Compact Werkt helpt om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan. Dit is niet alleen kostenbesparend en tijdbesparend, maar zorgt ook voor meer plezier op de werkvloer.

Ondersteuning van Compact Werkt

HR is een onderdeel van iedere organisatie. Maar niet iedereen die met deze taken te maken krijgt, is een expert op dit gebied. Ook van uw HR medewerkers kunt u niet verwachten dat zij naast hun eigen taken, ook nog eens verzuimspecialist of expert in coaching zijn. Compact Werkt begeleidt kleine bedrijven met het correct uitvoeren van hun HR verplichtingen en helpt grote organisaties met besparing door efficiënter te werken.

Neem contact op over advies bij verzuim

Vragen over HR zaken of geïnteresseerd in het verbeteren van uw beleid?

HR begeleiding

De Compact Werkt HR-specialist begeleidt uw HR medewerker bij het efficiënt inregelen van uw personeelszaken zodat er geen overlap in functies is en processen correct verlopen.

Scan WHK beschikking

Betaalt u teveel belasting? De fiscale naheffingen rondom de ziektewet kunnen behoorlijk ingewikkeld zijn. Met onze werkhervattingskas-scan lopen we uw premienota’s na om dit te controleren.

Arbo dienstverlening

Als werkgever heeft u bepaalde verplichtingen, zoals een RI&E, BHV certificaat en preventiemedewerker. Wij maken u wegwijs en helpen met cursussen.

Uittreden ziektewet flex

Van Ziektewet Flex naar eigenrisicodrager. Door zelf de financiële verantwoordelijkheid te dragen bij verzuim, bespaart u ZW-premie. Gecombineerd met een investering in vitaliteit van werknemers kunt u flink op verzuim gaan besparen.

Mediation bij conflicten

Een erkend mediator kan met een neutrale blik begeleiden bij conflicten. Hierbij wordt rekening gehouden met alle betrokken partijen en begeleidt naar een oplossing, compromis of stimulans tot verbetering.

Scholing

Uw medewerkers beter laten presteren of soepel laten re-integreren? Scholing kan hierbij helpen. We onderzoeken de mogelijkheden en bepalen een scholingsplan.

slimme inzichten

Compact Groep staat voor inzicht en oplossingen. Verzuim kwesties en arbeidsvraagstukken hoeven immers
niet lang te duren. Door de nauwe samenwerking met onderliggende werkmaatschappijen lossen wij uw
complexe vraagstukken sneller op.

waar vindt u ons?

Naast ons hoofdkantoor in Leeuwarden, hebben wij meerdere locaties. Zie hieronder waar dat is.