HRM

Scan WHK beschikking

In 2012 is de Wet Beperking Ziekteverzuim en Arbeidsongeschiktheid Vangnetters (BeZaVa) ingevoerd als onderdeel van de Modernisering Ziektewet. Door de invoering van Modernisering Ziektewet zijn de begrippen ZW-flex en WGA vast niet meer uit de financiële administratie weg te denken. Kort gezegd zijn dit fiscale naheffingen in de loonsfeer, de Werkhervattingskas (Whk beschikking). Vaak gaat het mis met het opstellen van een correcte beschikking, het gevolg is dat u teveel belasting betaalt.

Uittreden ziektewet Flex

Vanaf oktober 2012 is de Wet beperking ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid vangnetters (BeZaVa) ingevoerd als onderdeel van de Modernisering Ziektewet. Door de invoering van deze wet zijn de begrippen ZW-flex en WGA vast niet meer uit de financiële administratie weg te denken. Vaak gaat het mis met het opstellen van een correcte beschikking, het gevolg is dat u teveel belasting betaalt.

Mediation

Oplossingen voor een conflict worden steeds vaker begeleid door een mediator. Vaak is dit ook de meest effectieve en goedkoopste manier. Middels mediation wordt het traject naar een oplossing in goede banen geleidt. Compact werkt doet dat op professionele wijze.

HR Coaching, leefstijladvisering en loopbaanbegeleiding

Voorafgaand aan het scholingsvoorstel is een loopbaanonderzoek gedaan. Dit is het startpunt voor het scholingsvoorstel. Aan de hand van de resultaten uit het loopbaan onderzoek gaat Compact Werkt onderzoeken welke opleidings- en cursus mogelijkheden er zijn ter ondersteuning van de gewenste loopbaan.

HRM dienstverlening

Door de complexiteit van HRM en verzuim komt het regelmatig voor dat 
organisaties veel overlappingen op diverse organisatie deelgebieden; één daarvan is ziekteverzuim, re-integratie en HR. Hierdoor is het vaak onduidelijk wie er nu wat moet doen om het ziekte verzuim en/of HR kwestie weer sneller opgelost te krijgen.

slimme inzichten

Compact Groep staat voor inzicht en oplossingen. Verzuim kwesties en arbeidsvraagstukken hoeven immers
niet lang te duren. Door de nauwe samenwerking met onderliggende werkmaatschappijen lossen wij uw
complexe vraagstukken sneller op.

waar vindt u ons?

Naast ons hoofdkantoor in Leeuwarden, hebben wij meerdere locaties. Zie hieronder waar dat is.