Arbo

Home HRM Arbo

Delen:  

Arbo

Op gebied van Arbo kunnen wij u begeleiden bij:

  • Risico Inventarisatie en Evaluatie
  • BHV cursus
  • VCA cursus
  • Preventiemedewerker cursus

Risico Inventarisatie en Evaluatie

RI&E (risico inventarisatie en evaluatie) bestaat uit het systematisch informatie verzamelen, waardoor eventuele knelpunten op het gebied van veiligheid, gezondheid en welzijn in relatie tot het werk aan het licht komen.

BHV cursus

Een bedrijfshulpverlener kan levensreddende hulp verlenen en een goed opgeleide BHV’er kan zo zelfs het verschil maken tussen leven en dood. Compact Werkt geeft hierin opleidingen.

VCA cursus

Zoals u mogelijk weet is het voor VCA gecertifieerde bedrijven verplicht om alle medewerkers die te maken hebben met risicovolle taken, in het bezit te laten zijn van een geldig VCA diploma. Binnen één dag kan uw personeel in het bezit zijn van het VCA diploma. Wij bieden een dagcursus inclusief lunch, koffie, thee en fris, waarbij er aan het einde van de dag het examen wordt afgenomen.

Preventiemedewerker cursus

Sinds 2018 moet elke bedrijf ten minste één preventiemedewerker in dienst hebben die de maatregelen, gericht op de veiligheid en gezondheid binnen het bedrijf, kan uitvoeren. Om uw aangestelde preventiemedewerker klaar te stomen voor dit belangrijke taken pakket, adviseren wij om uw medewerker de cursus preventiemedewerker te volgen. Deze cursus bestaat uit 2x 1 dagdeel; de cursusdag en de terugkomdag.

Graag informeren wij u over uw mogelijkheden.

of bel: 085-1300684

Een forse besparing in verzuim kosten

No nonsens, 100% transparant

Vertrouwen & kwaliteit wint het altijd

Lean werkwijze