Casemanagement

Home HRM VCA cursus

VCA Cursus

Samenvatting – Zoals u mogelijk weet is het voor VCA gecertifieerde bedrijven verplicht om alle medewerkers die te maken hebben met risicovolle taken, in het bezit te laten zijn van een geldig VCA diploma. Het is afhankelijk van de verantwoordelijkheden van uw personeel welk diploma er nodig is:

Basis VCA

Voor werknemers die geen leiding geven of op zzp basis voor u aan de slag zijn is er een diploma Basis Veiligheid (Basis VCA) nodig.

VOL VCA

Heeft u werknemers die leidinggevende zijn of heeft u personeel op zzp basis aan de slag? Dan is het diploma Veiligheid voor Operationeel leidinggevenden noodzakelijk (VOL VCA).

VIL VCU

Voor uitzendbureaus gelden andere regels. Hiervoor is een variant op de VOL VCA cursus van toepassing, namelijk het diploma VIL VCU. Deze is specifiek voor intercedenten of projectmanagers van uitzendorganisaties die met risico volle taken te maken hebben. Voor dit diploma is het verplicht de cursus te volgen alvorens u het examen afneemt.

In één dag een VCA diploma

Om dit te behalen zal elke werknemer individueel een VCA examen af moeten leggen. Voorbereiding hierop is van groot belang en Compact Werkt kan u hierin adviseren en de juiste lijnen hiervoor uitzetten, passend bij uw wensen. Binnen één dag kan uw personeel in het bezit zijn van het VCA diploma. Wij bieden een dagcursus inclusief lunch, koffie, thee en fris, waarbij er aan het einde van de dag het examen wordt afgenomen.

Mocht het toch niet lukken in één dag, bieden wij de unieke kwaliteitsgarantie aan van een gratis herexamen indien dit nodig blijkt voor een van uw werknemers. Wij zien graag dat al uw werknemers het VCA examen met succes afronden! Het volgen van de cursus is hiervoor wel een voorwaarde.

De weg naar succes

Het volgen van een cursusdag is een van de speerpunten om succesvol het VCA examen af te leggen. Deze dag word begeleidt door deskundige docenten die uw werknemer(s( klaar stomen voor het examen. Ter voorbereiding op de cursusdag, zal de werknemer ook wat thuisstudie moeten doen. Hiervoor wordt studiemateriaal aangeleverd.

Cursus locaties

De cursus wordt op 8 verschillende locaties in Nederland gegeven, waardoor er altijd een locatie bij u in de buurt is. Wilt u meer dan 8 werknemers tegelijk laten deelnemen aan de cursus? Dan is er ook de mogelijkheid om de cursus op uw bedrijfslocatie te geven.

Graag informeren wij u over uw mogelijkheden.

of bel: 085-1300684

ons dienstenpakket

Ben jij werkloos en ontvang je een WW uitkering?

Spoor 2, spoor 3 Delen: Spoor 2, spoor 3 Home Archive by Category "Dienstenpakket" Spoor...
Lees verder >

Re-integratie & arbeidsmobiliteit

De belastbaarheid van een werknemer kan dusdanig beperkt raken dat de werkgever, Arbodienst of...

Onze diensten >

Preventie, Lifestyle & Amplitie

Naarmate werknemers ouder worden kan hun leeftijd een rol gaan spelen in wat ze kunnen, willen...

Onze diensten >

Ben jij werkloos en ontvang je een WW uitkering?

De preventiemedewerker in een spilfunctie door de nieuwe Arbowet Delen: De preventiemedewerker in een spilfunctie...
Lees verder >

Ben jij werkloos en ontvang je een WW uitkering?

Deadline voor aanvragen of wijzigen eigenrisicodragerschap Delen: Deadline voor aanvragen of wijzigen eigenrisicodragerschap Home Archive...
Lees verder >

Ben jij werkloos en ontvang je een WW uitkering?

Duurzame inzetbaarheid, ouderenbeleid en kosten reductie Delen: Duurzame inzetbaarheid, ouderenbeleid en kosten reductie Home Archive...
Lees verder >

Ben jij werkloos en ontvang je een WW uitkering?

De HRM Quick scan Delen: De HRM Quick scan Home Archive by Category "Dienstenpakket" DE...
Lees verder >

waar vindt u ons?

Naast ons hoofdkantoor in Leeuwarden, hebben wij meerdere locaties. Zie hieronder waar dat is.