Loopbaanadvies

Outplacement

Outplacement trajecten kunnen behoorlijk van elkaar verschillen. De inhoud en duur is afhankelijk van bijvoorbeeld de branche waarvoor een outplacement wordt uitgevoerd en de regio waarbinnen gezocht wordt. Hieronder zetten wij onze werkwijze uiteen met betrekking tot het outplacementtraject van Compact Werkt en hoe dit vormgegeven kan worden voor uw. Doel: altijd de juiste oplossing bieden.

Loopbaanonderzoek

Wat wordt de volgende stap? Blijf je doen wat je doet of kan je meer? Hoe ziet je Persoonsprofiel eruit en welke kansen hebt je? En zo ja, wat is er voor nodig om een volgende stap te zetten in de juiste richting? Om te komen tot een nieuw beroepsperspectief biedt Compact Werkt een loopbaanonderzoek aan.

Scholing

Het motto ‘een leven lang leren’ is voor steeds meer mensen van toepassing. Soms om bijvoorbeeld morgen beter te presteren dan vandaag, of om te blijven voldoen aan voorwaarden, maar soms ook om de re-integratie kansen te vergroten. Om deze sneller en adequaat te bereiken, biedt Compact Werkt alle vereiste ondersteuning, ook als het gaat om scholing.

WGA casemanagement

Bent u uitzendbureau, eigenrisicodrager, verzekeraar of volmacht en heeft u één of meerdere werknemers die na 2 jaar ziekte in de WGA zijn beland? Dan is het noodzakelijk om de belastbaarheid van uw medewerker goed te blijven volgen.

Coaching bij financiële huishouding

Wanneer er financiële problemen voorkomen in de huishouding van werknemers, dan kan dit doorwerken op tal van manieren. Ook kan het de prestaties van de werknemer op de werkvloer ernstig beïnvloeden. Compact Werkt biedt via coaching bij financiële administratie actieve ondersteuning bij het op orde brengen of zelfs het uitbesteden van financiële zaken.

slimme inzichten

Compact Groep staat voor inzicht en oplossingen. Verzuim kwesties en arbeidsvraagstukken hoeven immers
niet lang te duren. Door de nauwe samenwerking met onderliggende werkmaatschappijen lossen wij uw
complexe vraagstukken sneller op.

waar vindt u ons?

Naast ons hoofdkantoor in Leeuwarden, hebben wij meerdere locaties. Zie hieronder waar dat is.