Beroependatabase en opleidingendatabase

Home Loopbaanadvies Beroependatabase en opleidingendatabase

Delen:  

Beroependatabase en opleidingendatabase

“Nederlands meest complete database als het gaat om arbeidsmarktdata”

Beroependatabase en opleidingendatabase van Compact Werkt

Individuele testuitslagen vertalen naar passende mogelijkheden op de arbeidsmarkt; dat is in het kort wat onze beroependatabase doet. Daarnaast is het ook een ‘roadmap’ van de Nederlandse arbeidsmarkt met alles wat je van een beroep en opleiding wilt en moet weten.

Meest complete beroependatabase van Nederland

Welk beroepen passen bij jouw cliënt? We hebben ze allemaal in beeld. Inclusief synoniemen zijn er dat meer dan 4.300. Op alle niveaus. Met per beroep informatie over de werkzaamheden, de vereiste opleiding, competenties, vergelijkbare beroepen, arbeidsomstandigheden, filmpjes, interviews en arbeidsmarktperspectieven. En, niet onbelangrijk, de kans op robotisering.

Actuele vacatures

Met één muisklik vind u per beroep en regio de actuele vacatures. Via webcrawling overzien wij het volledige actuele vacaturebestand in Nederland en koppelen dit automatisch aan de beroepen. Ook stages, leerwerk- en vrijwilligersbanen vinden wij zo. Door een e-mailalert in te stellen weet u zeker dat u geen vacature mist.

Via webcrawling overzien wij het volledige actuele vacaturebestand in Nederland en koppelen dit automatisch aan de beroepen.

Opleidingendatabase van Compact Werkt

Naast de beroepen vindt u ook alle opleidingen en cursussen in Nederland met koppelingen naar de opleiders in onze beroependatabase. En inclusief toelatingseisen, kans op een baan en studentenoordelen.

Koppeling met (inter)nationale systemen

Onze database breidt steeds verder uit met nieuwe data. We blijven aansluiten bij nationale en internationale standaarden. Zoals die van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en het ministerie van OC&W.

Meer informatie over onze beroependatabase of opleidingendatabase?

Wilt u graag meer weten over onze beroependatabase en/of onze opleidingendatabase? Dat kan! Graag informeren wij u over uw mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op! 

Graag informeren wij u over uw mogelijkheden.

of bel: 085-1300684

Een forse besparing in verzuim kosten

No nonsens, 100% transparant

Vertrouwen & kwaliteit wint het altijd

Lean werkwijze