Compact Werkt!

Home Over ons

Over ons

Of u nu actief bent in het onderwijs, een tandartspraktijk heeft of een bedrijf in de bouw: Compact Werkt is voor heel Nederland de gecertificeerde specialist in het voorkomen en oplossen van complexe arbeidsvraagstukken, zoals verzuim, het (noodgedwongen) begeleiden naar ander werk, werken aan vitaliteit, versterken van duurzame inzetbaarheid (vooral 50-plussers) en outplacement. Typerend voor Compact Werkt is een onderscheidende totaalaanpak van de (multi-)problematiek. Het gaat daarbij dus om werknemers die zowel ziek als niet ziek zijn en vaak kampen met meerdere problemen in zowel de arbeidsomgeving als privé. Worstelt u met zo’n situatie: wij lossen het op!

Compact Werkt is er onder meer voor:

  • Werkgevers in MKB en overheid
  • Verzekeringsbranche
  • Arbodiensten
  • Uitzendbureaus
  • Gemeenten
  • UWV

 

Compact Werkt is steun en toeverlaat voor advies en oplossingen, zoals in Spoor 2 traject. Wij brengen mens, werk en inkomen weer optimaal in balans door binnen de gestelde termijnen alle denkbare belemmeringen weg te nemen met een unieke, integrale aanpak op basis van kennis van specialisten en oprechte aandacht.

Met kennis, ziel en zakelijkheid…

…staat de werkwijze van Compact Werkt garant voor het minimaliseren van kosten en het altijd vinden van een tijdige oplossing.

Missie

Compact Werkt is in 2005 gestart. Onze vertrekpunt, en jarenlange ervaring, ligt in het adequaat en doelgericht te werk gaan in het verkrijgen van een inzicht om te komen tot een (vernieuwde) balans tussen mens, werk, organisatie en inkomen.

Visie

Wij zijn adviespartner in de sociale verzekeringen met als specialisatie de wet Verbetering Poortwachter, de Arbowetgeving, WIA-wetgeving en het eigen risicodragerschap.

Samen ons gespecialiseerde team, bestaande uit: arbeidsdeskundigen, jobhunters, arbeidsspecialisten en wetstechnici. Binnen deze stringente regels bieden wij u inzicht, keuzemogelijkheden en daardoor maatwerk voor uw organisatie en uw medewerkers(s).

Strategie

Landelijke dekking; Onze deskundigen behartigen ieder een eigen regio in Nederland. Op deze manier kunnen wij een landelijke dekking garanderen en zijn we altijd in de buurt van onze cliënten. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Leeuwarden.

Door ons uniek arbeidsanalysemodel (evidence based) achterhalen wij de aandachtsgebieden van de werknemer en krijgen daardoor inzicht in aandachtsgebieden. Geen loonsancties, eerder inzicht en plaatsing. Tevreden klanten en zijn daardoor overtuigend beter.

Hoe?

Door het aanbieden van: Arbeidsdeskundig advies, adequate spoor 2 en WGA-trajecten, scholing, outplacement, risico-inventarisatie, duurzaam inzetbaarheid, nieuwe werk(ervarings-)plekken.

Actief voor de werkgever in het MKB. Verder is het doel om in 2020 serviceprovider te worden voor uitzendbureaus en verzekeringskantoren

Periodiek contact met zowel de cliënt en de werkgever zorgt voor een transparante en efficiënte werkwijze. Daarbij staat kwaliteit binnen Compact Werkt hoog in het vaandel. Dit dragen wij uit door ons Blik op Werk keurmerk.

Voor de grotere organisatie, met name uitzendbureaus, hebben wij een financieel keuzemodel ERD ontwikkeld. Hiermee krijgt u meer u als organisatie meer inzicht in uw keuze omtrent het wel of niet verkiezen voor het eigen risicodragerschap.

‘Bij Compact Werkt is een werkgever altijd verlost van een probleem in Spoor 2’
Neem bijvoorbeeld het bekende Spoor 2. Hoe doen we dat? Kijken naar mogelijkheden en versterken wat nodig is. Ons participatie model helpt ons daar prima bij. Snel inzicht, snel oplossingen en geen sancties!

Onze klanten zijn echter niet alleen daarom blij met ons. Wij vinden het namelijk ook belangrijk om in de samenwerking een persoonlijk en betrokken contact te onderhouden, goede communicatie in ‘a people’s business’ dus, invoelend, meedenkend, maar ook direct, no nonsens, ethisch, eerlijk en principieel.

Soms recht voor z’n raap, altijd recht door zee, met maar één doel: wij lossen het voor iedereen optimaal op.

Graag informeren wij u over uw mogelijkheden.

of bel: 085-1300684

ons dienstenpakket

Human Research Management (HRM)

In 2012 is de Wet Beperking Ziekteverzuim en Arbeidsongeschiktheid Vangnetters (BeZaVa)...

Onze diensten >

Casemanagement

Bent u uitzendbureau, eigenrisicodrager, verzekeraar of volmacht en heeft u één of...

Onze diensten >

Loopbaanadvies

Wat wordt de volgende stap? Blijf je doen wat je doet of kan je meer? Hoe ziet je...

Onze diensten >

Re-integratie & arbeidsmobiliteit

De belastbaarheid van een werknemer kan dusdanig beperkt raken dat de werkgever, Arbodienst of...

Onze diensten >

Preventie, Lifestyle & Amplitie

Naarmate werknemers ouder worden kan hun leeftijd een rol gaan spelen in wat ze kunnen, willen...

Onze diensten >

waar vindt u ons?

Naast ons hoofdkantoor in Leeuwarden, hebben wij meerdere locaties. Zie hieronder waar dat is.