Compact Werkt!

Home Over ons

Over ons

Of u nu actief bent in het onderwijs, een tandartspraktijk heeft of een bedrijf in de bouw: Compact Werkt is voor heel Nederland de gecertificeerde specialist in het voorkomen en oplossen van complexe arbeidsvraagstukken, zoals verzuim, het (noodgedwongen) begeleiden naar ander werk, werken aan vitaliteit, versterken van duurzame inzetbaarheid (vooral 50-plussers) en outplacement. Typerend voor Compact Werkt is een onderscheidende totaalaanpak van de (multi-)problematiek. Het gaat daarbij dus om werknemers die zowel ziek als niet ziek zijn en vaak kampen met meerdere problemen in zowel de arbeidsomgeving als privé. Worstelt u met zo’n situatie: wij lossen het op!

Compact Werkt is er onder meer voor:

 • Werkgevers in MKB en overheid
 • Verzekeringsbranche
 • Arbodiensten
 • Uitzendbureaus
 • Gemeenten
 • UWV

 

Compact Werkt is steun en toeverlaat voor advies en oplossingen, zoals in Spoor 2 traject. Wij brengen mens, werk en inkomen weer optimaal in balans door binnen de gestelde termijnen alle denkbare belemmeringen weg te nemen met een unieke, integrale aanpak op basis van kennis van specialisten en oprechte aandacht.

Met kennis, ziel en zakelijkheid…

…staat de werkwijze van Compact Werkt garant voor het minimaliseren van kosten en het altijd vinden van een tijdige oplossing.

Missie

Onze overtuiging is om op een Compacte en doelgerichte wijze te werken aan het bieden van oplossingen op het snijvlak van mens, werk, organisatie en inkomen. Door overtuigend beter te werken maken wij dit mogelijk.

Visie

Als advies partner creëren we waarde en elimineren we verspilling. Dit verzorgen we door het bieden we oplossingen in personele kwesties die betrekking hebben op mens, werk en inkomen.

Samen ons gespecialiseerde team, bestaande uit: arbeidsdeskundigen, jobhunters, arbeidsspecialisten en wetstechnici. Binnen deze stringente regels bieden wij u inzicht, keuzemogelijkheden en daardoor maatwerk voor uw organisatie en uw medewerkers(s).

Strategie

 • Ons gespecialiseerde team bestaan uit: re-integratiedeskundigen, arbeidsdeskundigen, jobhunters, arbeidsspecialisten, bezwaar deskundige, HR adviseurs en wetstechnici. Deze specialisten geven inzicht en oplossingen en ontzorging in re-integratie (spoor 2), duurzame inzetbaarheid, loopbaanadvies, casemanagement, eigenrisicodragerschap ZW en WGA en HRM
 • Door lean te werken zijn wij een van de weinige specialisten die verzuim anders analyseert, daardoor komen meerdere oplossingen eerder in beeld.
 • Door ons zelfontworpen arbeidsanalysemodel, achterhalen wij de aandachtsgebieden van de cliënt en krijgen daardoor inzicht in aandachtsgebieden.
 • Inzetten van diverse onderzoekstools om sneller de mogelijkheden te komen en zo eerder te werken naar de oplossing (ander werk, detachering of terug in het bedrijf)
 • Door middel van de P&O expertise worden werkgever en inlener op transparante wijze geïnformeerd op welke wijze de HR-kwestie weer vlot rechtgetrokken kan worden.
 • Kwaliteit; dit dragen wij uit en kunt u zien door ons Blik op Werk keurmerk.
 • Arbodienst adviseert op dossierniveau, Compact werkt verzorgt dit ook maar biedt oplossingen. Na 6 weken staat de specialist al op de stoep om de mogelijkheden te onderzoeken. Eerder werken aan detachering en dus plaatsing!
 • De speler voor de eigenrisicodrager, eerst besparen dan oplossen.
 • De 12-jaarsproposite aanbieden en uitdragen naar de klant
 • Landelijke dekking; ieder een eigen regio in Nederland, dus een werkgevers netwerk bij u in de buurt.
 • Ons hoofdkantoor is gevestigd in Leeuwarden, wij beschikken wij over een kantoor in Zwolle, daarnaast zijn er meerdere spreekuurlocaties door heel Nederland.

 

Hoe?

Door het aanbieden van: Arbeidsdeskundig advies, adequate spoor 2 en WGA-trajecten, scholing, outplacement, risico-inventarisatie, duurzaam inzetbaarheid, nieuwe werk(ervarings-)plekken.

Actief voor de werkgever in het MKB. Verder is het doel om in 2020 serviceprovider te worden voor uitzendbureaus en verzekeringskantoren

Periodiek contact met zowel de cliënt en de werkgever zorgt voor een transparante en efficiënte werkwijze. Daarbij staat kwaliteit binnen Compact Werkt hoog in het vaandel. Dit dragen wij uit door ons Blik op Werk keurmerk.

Voor de grotere organisatie, met name uitzendbureaus, hebben wij een financieel keuzemodel ERD ontwikkeld. Hiermee krijgt u meer u als organisatie meer inzicht in uw keuze omtrent het wel of niet verkiezen voor het eigen risicodragerschap.

‘Bij Compact Werkt is een werkgever altijd verlost van een probleem in Spoor 2’
Neem bijvoorbeeld het bekende Spoor 2. Hoe doen we dat? Kijken naar mogelijkheden en versterken wat nodig is. Ons participatie model helpt ons daar prima bij. Snel inzicht, snel oplossingen en geen sancties!

Onze klanten zijn echter niet alleen daarom blij met ons. Wij vinden het namelijk ook belangrijk om in de samenwerking een persoonlijk en betrokken contact te onderhouden, goede communicatie in ‘a people’s business’ dus, invoelend, meedenkend, maar ook direct, no nonsens, ethisch, eerlijk en principieel.

Soms recht voor z’n raap, altijd recht door zee, met maar één doel: wij lossen het voor iedereen optimaal op.

Graag informeren wij u over uw mogelijkheden.

of bel: 085-1300684

ons dienstenpakket

Spoor 2, spoor 3

Spoor 2, spoor 3 Delen: Spoor 2, spoor 3 Home Archive by Category "Dienstenpakket" Spoor...
Onze diensten >

Re-integratie & arbeidsmobiliteit

De belastbaarheid van een werknemer kan dusdanig beperkt raken dat de werkgever, Arbodienst of...

Onze diensten >

Preventie, Lifestyle & Amplitie

Naarmate werknemers ouder worden kan hun leeftijd een rol gaan spelen in wat ze kunnen, willen...

Onze diensten >

Spoor 2, spoor 3

De preventiemedewerker in een spilfunctie door de nieuwe Arbowet Delen: De preventiemedewerker in...
Onze diensten >

Spoor 2, spoor 3

Deadline voor aanvragen of wijzigen eigenrisicodragerschap Delen: Deadline voor aanvragen of...
Onze diensten >

Spoor 2, spoor 3

Duurzame inzetbaarheid, ouderenbeleid en kosten reductie Delen: Duurzame inzetbaarheid,...
Onze diensten >

Spoor 2, spoor 3

De HRM Quick scan Delen: De HRM Quick scan Home Archive by Category "Dienstenpakket" DE...
Onze diensten >

waar vindt u ons?

Naast ons hoofdkantoor in Leeuwarden, hebben wij meerdere locaties. Zie hieronder waar dat is.