Preventie bij psychische klachten

 

Home Verzuim voorkomen Preventie bij psychische klachten

Delen:  

Onze dienst ‘preventie bij psychische klachten‘ is een signalerende burn-out scan waarmee u inzicht krijg in de mentale gezondheid van u zelf en of uw medewerkers. Stress en burn-out zijn veelvoorkomende verzuimoorzaken momenteel. Het liefst wilt u samen met uw medewerkers voorkomen. Daarom is de scan ‘preventie bij psychische klachten’ ontwikkeld. Deze scan kan ervoor zorgen dat verzuim door psychische klachten wordt verminderd. Lees er meer over hieronder. 

Wat laat de scan ‘preventie bij psychische klachten’ zien?

Middels onze scan ‘preventie bij psychische klachten’ krijgt u inzicht krijg in de mentale gezondheid van uw medewerkers. Stress en burn-out zijn momenteel veelvoorkomende verzuimoorzaken en het liefst wilt u samen met uw medewerkers dit voorkomen natuurlijk. De burnoutscan geeft inzicht in de worsteling van uw medewerker. Het invullen van de vragenlijst duurt tussen de 10 en 20 minuten.

Een test van 10 à 20 minuten kan 75% van het psychisch verzuim vermijden

Zoals hierboven benoemd kost deze test maar 10 a 20 minuten van uw tijd, met grote resultaten. De uitslag van de vragenlijst beoordelen we aan de hand van een wetenschappelijk onderzoek. Deze test kan 75 procent van het psychisch verzuim vermijden. Compact Werkt levert deze test en zorgt voor een indicatie met de juiste coaching waarop gefocust moet worden.

Wat is de winst bij de preventie bij psychische klachten scan?

Met deze unieke Preventie aanpak voorkomen wij voor 96,2% dat uw medewerkers in een mentale worsteling komen. Op die manier indiceren we tijdig onnodige stress en burn-out. Alle voordelen van deze dienst hebben we hieronder kort en bondig voor u opgesomd. Uiteraard kunnen we u nog meer informatie geven, neem daarvoor contact op. De voordelen, en daarmee de winst, voor u en uw bedrijf is als volgt:

  • Binnen 30 min de bron van jouw worsteling.
  • Analyse van de wortels van de stress met een zorgvuldigheid van ruim 96%.
  • Analyse op 20 indicatoren met een wetenschappelijk optimum.
  • Deze geeft inzicht in de psychische klachten
  • Met de juiste coaching leert men omgaan met de klachten.
  • Wij kunnen een jaar vooruit stress en burn-out indiceren en voorkomen.

Uw verzuim kosten dalen behoorlijk. U brengt met het inzetten van de burn-out scan uw (verborgen en/of grijze ziekte verzuim uiteindelijk terug naar 2,5% ziekteverzuim.

Onze coaches zijn gecertificeerd

Compact Werk heeft jaren ervaring met vele bedrijven, ZZP’ers en overheid. Onze coaches zijn gecertificeerd en hebben ervaring binnen deze sectoren. Eén van onze coaches zal bij u op locatie komen. We kunnen op organisatieniveau, maar ook per afdeling, team of op individueel niveau de scan inzetten. Samen met u bespreken we de aanpak. Neem voor een uitgebreide(re) uitleg of overleg contact met ons op.

  • Deelname aan de scan digitaal en (10-20 minuten).
  • Terugkoppel- en coachgesprek over de uitkomsten (ongeveer een uur).
  • Wel of geen vervolg coachgesprek (aan de hand van de resultaten).
  • Prima in te zetten als aanstellingsinstrument en of als PMO

Meer informatie over preventie bij psychische klachten?

Wilt u investeren in de gezondheid van uw bedrijf, uw medewerkers en uitval voorkomen? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op. We bespreken graag alle mogelijkheden persoonlijk met u door.

Graag informeren wij u over uw mogelijkheden.

of bel: 085-1300684

Een forse besparing in verzuim kosten

No nonsens, 100% transparant

Vertrouwen & kwaliteit wint het altijd

Lean werkwijze