Re-integratie & Spoor 2

Home Re-integratie & Spoor 2

Delen:  

Re-integratie & Spoor 2

Onder Re-integratie en Spoor 2 verstaan wij – uiteraard- spoor 2, spoor 3, trajecten UWV, arbeidsdeskundig onderzoek, outplacement, haalbaarheidsonderzoek, coaching bij financiële huishouding en mediation.

Spoor 2 traject

U weet het natuurlijk maar al te goed: gemotiveerde, fitte medewerkers maken een bedrijf beter. Tenminste, als alles loopt zoals het moet gaan. Want komt er een kink in de kabel (langdurige ziekte, disfunctioneren, etc.), dan zijn sommige medewerkers eerder een last dan een lust. Het nemen van passende maatregelen is dan de enige remedie.

Spoor 3 traject WGA

 

Coming soon.

Trajecten UWV

Wij werken voor het UWV. Zo worden we ingezet bij werknemers die zijn uitgevallen voor hun eigen werk en vanuit de wettelijke bepalingen op zoek dienen te gaan naar ander werk. Dit zijn mensen met een WW, Wajong, ziektewet of WGA-uitkering. Ook helpen we bij gevallen waar de werknemer geconfronteerd wordt met mentale of fysieke beperkingen.

Arbeidsdeskundig onderzoek

Als werkgever hoeft u niet zelf het wiel uit te vinden in complexe arbeidsvraagstukken. Compact Werkt is uw kennispartner die inzichten en oplossingen verschaft. Kan de werknemer nog terugkeren in zijn eigen werk of zijn er andere arbeidsmogelijkheden voor hem weggelegd?

Outplacement

Het doel van outplacement is het professioneel begeleiden van medewerkers bij het vinden van een nieuwe werkkring, zo veel mogelijk afgestemd op diens ambities en kwaliteiten.

Haalbaarheidsonderzoek

De belastbaarheid van een werknemer kan dusdanig beperkt raken dat de werkgever, arbodienst of de werknemer zelf willen laten onderzoeken of het starten van een zogenoemd Spoor 2 re-integratietraject nog wel mogelijk of verstandig is. Een haalbaarheidsonderzoek is dan verstandig.

Coaching bij financiële huishouding

Compact Werkt biedt via coaching bij financiële administratie actieve ondersteuning bij het op orde brengen of zelfs het uitbesteden van financiële zaken.

Mediation

Middels mediation wordt het traject naar een oplossing in goede banen geleidt. Compact werkt doet dat op professionele wijze.

slimme inzichten

Compact Groep staat voor inzicht en oplossingen. Verzuim kwesties en arbeidsvraagstukken hoeven immers
niet lang te duren. Door de nauwe samenwerking met onderliggende werkmaatschappijen lossen wij uw
complexe vraagstukken sneller op.

waar vindt u ons?

Naast ons hoofdkantoor in Leeuwarden, hebben wij meerdere locaties. Zie hieronder waar dat is.