Advies bij ziekte

Home Advies bij ziekte

Delen:  

Advies bij ziekte

Elke werkgever krijgt vroeg of laat te maken met verzuim. Dit kan een gebroken teen zijn, maar ook langdurige mentale klachten of ingewikkelde multi-problematiek. Compact Werkt ondersteunt en helpt bedrijven bij alle vraagstukken rondom ziekte, verzuim en uitval.

Compact Werkt ontzorgt en helpt

Alle regelgeving rondom verzuim kan enorm overweldigend zijn. Welke zaken moet ik als werkgever allemaal regelen, welke regelingen heb ik mee te maken, hoe zit het allemaal met de administratie… Hier helemaal thuis in worden is enorm tijdrovend. Compact Werkt vereenvoudigt het probleem door de juiste begeleiding te bieden of al het werk uit handen te nemen.

Compact begeleidt in alle fasen van verzuim en re-integratie

Twijfelt u over welke stappen u moet ondernemen tijdens verzuim? Neem dan contact met ons op, wij begeleiden u vanaf dag 1 van het verzuim tot de oplossing. Hierbij zorgen we dat dit:

  • Volgens de wettelijke verplichtingen gaat
  • Zo efficiënt mogelijk is voor de werkgever
  • Prettig en passend is voor de werknemer

De duurzame oplossing

We kijken altijd naar de individuele situatie en geloven dat maatwerk en een persoonlijke aanpak zorgen voor een efficiënte en duurzame oplossing. Door niet het uitgestippelde pad braaf te volgen, maar buiten de gebaande paden te kijken naar de mogelijkheden, vindt Compact Werkt de wegen die anderen niet zien. Hierdoor is onze methode sneller en komen we tot een resultaat waar de werknemer ook blij van wordt.

Neem contact op over advies bij verzuim

Voorkom onnodig hoge verzuimkosten, kies voor een innovatieve maatwerk aanpak voor uw organisatie bij arbo vraagstukken en re-integratietrajecten.

Verzuim casemanagement

Is er geen passend werk meer binnen uw organisatie voor uw werknemer door langdurige ziekte? Wij kijken met onze unieke LEAN werkwijze naar de mogelijkheden én wensen van uw werknemer om een succesvol traject te garanderen.

Spoor 2 / langdurige ziekte

Is er geen passend werk meer binnen uw organisatie voor uw werknemer door langdurige ziekte? Wij kijken met onze unieke LEAN werkwijze naar de mogelijkheden én wensen van uw werknemer om een succesvol traject te garanderen.

Coaching bij mentale klachten

Psychisch verzuim betreft zo’n 70% van alle uitval. Wij helpen met coaching bij bijvoorbeeld burn-out klachten, werk/privé gerelateerde klachten om de werkgever weer een positieve kijk te geven.

Arbeidsdeskundig onderzoek

Als terugkeer in de huidige functie onwaarschijnlijk lijkt, of aan het eind van het eerste ziektejaar, dient een arbeidsdeskundig onderzoek te worden afgenomen. Compact Werkt kijkt met ervaring en een open blik naar de werknemer.

Outplacement

Is er geen plek meer in uw organisatie voor uw medewerker? Wij zetten ons in voor een zo kort mogelijk traject waar de werknemer ook blij mee is.

Haalbaarheids-onderzoek

Is uw medewerker fysiek en/of mentaal klaar voor re-integratie? Dit bekijken we in een haalbaarheidsonderzoek zodat de juiste keuzes in het re-integratietraject worden gemaakt.

slimme inzichten

Compact Groep staat voor inzicht en oplossingen. Verzuim kwesties en arbeidsvraagstukken hoeven immers
niet lang te duren. Door de nauwe samenwerking met onderliggende werkmaatschappijen lossen wij uw
complexe vraagstukken sneller op.

waar vindt u ons?

Naast ons hoofdkantoor in Leeuwarden, hebben wij meerdere locaties. Zie hieronder waar dat is.