Dé Vitaliteitsscan voor uw organisatie

Dé Vitaliteitsscan voor uw organisatie

Home Nieuws Dé Vitaliteitsscan voor uw organisatie

Snel inzicht en advies

Met de Organisatie Vitaliteitscan krijgt u in 5-10 minuten inzicht in hoe in uw organisatie nu met vitaliteit omgaat en een eerste advies over hoe dit te verbeteren. Ook krijgt u een idee welk rendement een investering in vitaliteit kan opleveren. Na afloop krijgt u zo spoedig mogelijk een persoonlijk rapport per mail toegestuurd. Voordat u start, kunt u eerst lezen wat Compact Groep onder een vitale organisatie verstaat.

Vitale medewerkers zijn duurzamer inzetbaar

Zijn uw medewerkers fit en gezond? Dat is goed voor uw medewerkers, uw organisatie en de doelen die u nastreeft. Uit ervaringscijfers blijkt dat de productiviteit tot wel 5% stijgt en verzuim met 15% kan dalen als uw medewerkers vitaal zijn. Het werkklimaat wordt positiever en dat leidt tot minder verloop. Bovendien blijven gezonde medewerkers langer werken.

Wat is een vitale medewerker?

Vitale medewerkers zijn fit, gezond en hebben de kracht en energie om van alles te ondernemen. Privé, maar ook op het werk. Ze zijn lichamelijk en geestelijk in balans, hebben een gezonde leefstijl en weten wat hun drijfveer is. Daarnaast zijn ze zich bewust van hun vitaliteit en weten hoe ze hieraan kunnen werken. Daarom besteden vitale medewerkers regelmatig aandacht aan hun gezondheid.

Wat is een vitale organisatie?

Een vitale organisatie weet dat de vitaliteit van medewerkers een belangrijke rol speelt en dat ze hier op invloed op hebben. In een vitale organisatie doet iedereen mee en neemt verantwoordelijkheid, zowel management, leidinggevenden als medewerkers. De organisatie faciliteert en creëert een cultuur waarin doorlopend aandacht is voor vitaliteit.

Graag informeren wij u over uw mogelijkheden.

of bel: 085-1300684