Vitality Mind Challenge (VMC) bij Compact Werkt

Vitality Mind Challenge (VMC) bij Compact Werkt

Home Nieuws Vitality Mind Challenge (VMC) bij Compact Werkt

De VMC geeft inzicht in stress en voorkomt uitval door mentaal verzuim

Onze nieuwe dienst ‘Vitality Mind Challenge’ (VMC) is een test waarmee u inzicht krijg in de mentale gezondheid van uw medewerkers. Stress en burn-out zijn momenteel veelvoorkomende verzuimoorzaken en het liefst wilt u samen met uw medewerkers dit voorkomen natuurlijk. De VMC geeft inzicht in de worsteling van uw medewerker. Het invullen van de vragenlijst duurt tussen de 10 en 20 minuten.

Wetenschappelijk optimun

De uitslag van de vragenlijst beoordelen we aan de hand van een wetenschappelijk optimum (20 criteria). Deze test kan 75 procent van het psychisch verzuim vermijden. Compact Werkt levert deze test en zorgt voor een indicatie met de juiste coaching waarop gefocust moet worden.

Voorkomen met de Vitality Mind Challenge

Met de Verzuim Preventie aanpak met de VMC tool komen wij in 96,2% van de gevallen tot de kern van de worsteling die zich voordoet bij uw medewerker. Op die manier kunnen we een jaar vooruit stress en burn-out indiceren en voorkomen. Daarnaast zorgt de Vitality Mind Challenge voor het volgende

  • Binnen 30 min de bron van jouw worsteling.
  • Analyse van de wortels van de stress met een zorgvuldigheid van ruim 96%.
  • Analyse op 20 indicatoren met een wetenschappelijk optimum.
  • Deze test kan 75 procent van het psychisch verzuim vermijden.
  • Wij zorgen voor een indicatie met de juiste coaching waarop gefocust moet worden.
  • Wij kunnen een jaar vooruit stress en burn-out indiceren en voorkomen.

Organisatie en verzuimreductie

Uw verzuim kosten dalen behoorlijk. U brengt met het inzetten van de VMC uw (verborgen en/of grijze ziekte verzuim uiteindelijke terug naar 2,5% ziekteverzuim.

Enkele uren coaching is voldoende

Compact Werk heeft jaren ervaring met vele bedrijven, ZZP’ers en overheid. Onze coaches zijn gecertificeerd en hebben ervaring binnen deze sectoren. Één van onze coaches zal bij u op locatie komen. Ieder bedrijf is uniek, wij zorgen voor maatwerk en maken een plan van aanpak. Dit kan op organisatie niveau, maar ook per afdeling, team of op individueel niveau. Samen met u bespreken we de aanpak. Wat de Vitality Mind Challenge precies omvat hebben we hier onder kort opgesomd. Neem voor een uitgebreide(re) uitleg of overleg contact met ons op.

  • Deelname aan de VMC® (digitaal en 10-20 minuten).
  • Terugkoppel- en coachgesprek over de uitkomsten (ongeveer een uur).
  • Wel of geen vervolg coachgesprek (aan de hand van de resultaten).

Neem contact op

Wilt u investeren in de gezondheid van uw bedrijf en uw medewerkers en uitval voorkomen? Bent u benieuwd wat wij met de Vitality Mind Challenge voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op. We bespreken graag alle mogelijkheden persoonlijk met u door.

Graag informeren wij u over uw mogelijkheden.

of bel: 085-1300684