Wie zijn wij?

Home / Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

De Compact Groep bestaat uit verschillende werkmaatschappijen die onderling samenwerken. Wij zijn specialist in het adviseren en oplossen van complexe verzuim en arbeidsvraagstukken. Afhankelijk van uw vraag of opdracht wordt de juiste werkmaatschappij ingezet om gezamenlijk tot een oplossing te komen.

Visie en Missie

Onze visie is “Overtuigend Beter”. Deze visie streven wij na door overtuigend beter te zijn in onze dienstverlening aan u of uw medewerker. Door de wederzijdse verwachtingen uit te spreken en daaruit duidelijke werkafspraken voor de samenwerking op te stellen kunnen wij overtuigend beter zijn bij arbeids(on)geschiktheids kwesties.
De uitstekende kennis en samenwerking binnen de verschillende werkmaatschappijen van de Compact Groep betreffende de sociale wetgeving en het inspelen op terugkeer kansen op de arbeidsmarkt, is bij arbeidsvraagstukken van groot belang.
Doordat wij deze kennis met elkaar delen en samenwerken kunnen wij overtuigend beter zijn in het creeeren van een oplossing voor uw arbeidsvraagstuk.

Op welke wijze dragen wij onze Visie en Missie uit:
Middels onze eigen methodische aanpak zijn meerdere oplossingen mogelijk;
Wij streven naar kostenreductie voor werkgever én werknemer;
Wij hebben de overtuiging dat samenwerking de oplossing biedt;
Advisering in het richting geven in het veranderende landschap;
Transparantie in werkwijzen: vooraf werken met doelstellingen, afspraken;
Open communicatie is ons motto: afspraak is afspraak;
Een eigen werkwijze in verzuim en re-integratieaanpak;
Kwaliteit is voor ons belangrijk: wij zijn in het bezit van het Blik op Werk Keurmerk en Iso omtrent arbodienstverlening;

Samenwerken

Door onze overtuigend betere kennis van sociale wetgeving, arbo en verzuim hebben reeds vele werkgevers gebruik gemaakt van onze diensten in de afgelopen 14 jaar.

De Compact Groep heeft een landelijke dekking. Wij zijn er trots op dat wij als Arbo serviceprovider mogen werken voor meerdere arbodiensten, UWV, verzekeraars en volmacht bedrijven.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten? Klik hier voor onze organisatiestructuur zodat u direct ziet bij wie u terecht kunt voor al uw vragen.